Bun venit!

Drepturi de autor


          Întregul conţinut al site-ului securitateonline.ro este proprietatea S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”), şi este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor. 
Folosirea fără acordul S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”)  a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal, după caz). 
Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului securitateonline.ro în scopul copierii conţinutului, de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. 
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”).

Confidentialitate

S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) este înregistrată in Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul 32004.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este onorarea comenzilor (eliberare factură, certificat de garanţie şi expedierea produselor) reclamă, marketing şi publicitate (newsletter) şi realizarea de statistici necesare imbunătăţirii serviciilor şi produselor oferite.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont şi/sau de comanda declaraţi că acceptaţi necondiţionat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”), înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul 413/04.02.2014, şi vă daţi acordul expres şi neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat teritorial şi/sau temporar de către S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”), afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea şi/sau derularea de către S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”), afiliaţii şi colaboratorii acestora de activităţi cum ar fi, dar fără a se limita la, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului. De asemenea, vă daţi acordul expres şi neechivoc că aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) atât afiliaţilor săi precum şi altei/altor entităţi din ţara sau străinatate.

Conform Legii nr. 677/2001  vă puteţi exercita, în mod gratuit  dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre STR. B-DUL DACIA, NR.29, ORADEA, BIHOR sau prin e-mail la adresa securitateonline@gmail.com
Aşadar S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) poate notifica utilizatorii/clienţii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul securitateonline.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

Informaţiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchet, Politie, Instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Site-ul www.securitateonline.ro utilizează "cookie" pentru navigare.

Livrarea comenzilor / Costul transportului

Produsele comandate se livrează în toata ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
Sambată şi Duminică nu se expediază comenzi.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Livrările se fac de la sediul magazinului sau  prin curierat. Livrările prin curierat au un cost fix de 19,84 lei* . Se adaugă şi costul perceput de coletar pentru Ramburs, acesta fiind în valoare de 11,16 Ron*. La comenzile peste 1500 lei trasportul este gratuit.

Firma de curierat parteneră este Urgent Curier.

*  În cazul în care adresa de destinaţie se află în afara razei de acoperire stabilită de curier, se va percepe o taxă de kilometri suplimentari în valoare de 1 Ron/km.La comenzile peste 1500 lei se plăteşte doar taxa de kilometri  suplimentari. Lista localităților pentru care nu se percep km suplimentari o gasiti pe situl curierului: www.urgent-curier.ro

    Preţurile pentru transport includ TVA.

 Comanda se consideră finalizată doar în momentul  confirmării telefonice a ei .Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii ,  putând exista situaţii în care valoarea comenzii să difere de cea de la momentul finalizării comenzii, în acest caz fiind obligatorie o inștiinţare scrisă (e-mail) către client.


Modalităţi de plată


ORDIN DE PLATĂ / VIRAMENT BANCAR
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare.

În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea, achitându-se şi costul rambursului.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii.

Plata în numerar la o agenţie ING Bank sau la orice bancă la care aveţi un cont curent sau un card. 
Poţi face plata mult mai uşor dacă ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea diferă în funcţie de bancă).
Plata se face prin depunerea sumei stabilită la confirmarea comenzii direct în contul firmei SC Goldline F&M SRL (datele complete necesare depunerii sunt detaliate mai jos), de la orice agenţie ING Bank de pe teritoriul ţării. Aceasta este cea mai simplă şi rapidă modalitate de plată.

Ordin de plată :

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SC GOLDLINE F&M PRODCOM SRL , în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consilier de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii, în contul de mai jos, a proformei emise.

Documente fiscale 
Toate produsele vin însoţite de factură şi chitanţă fiscală/bon fiscal, emise de societatea noastră.
În cazul livrării în sistem "Ramburs", chitanţa este emisă de către firma de curierat.
Garanţia se acordă în baza facturii fiscale şi a chitanţei/bon fiscal.

Nume firmă: S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM S.R.L.

Cod unic înregistrare :  RO 6256580

Registrul comerţului: J05/3462/1994

Banca : ING BANK

Cont lei (IBAN) :  RO84 INGB 0000 9999 0410 7446

Adresa: Calea ARADULUI   44   Oradea

Tel.:0785707070

Mail: vanzari@securitateonline.ro

 

Condiţii de garanţie : 

Garanţia se solutionează de către firma S.C. GoldlineGOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) şi/sau la o terţă parte (producător / importator / distribuitor), prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluţionării garanţiei revine în responsabilitatea clientului. Soluţionarea garanţiei se face în maxim 30 zile lucrătoare de la primirea produsului defect la sediul firmei care va soluţiona garanţia (producător / importator / distribuitor).Termenul de garanţie diferă de la producător la producător.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003, O.G. 174/2008 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number şi ambalaj), împreună cu accesoriile complete şi copiile de pe factură fiscală şi certificatul de garanţie. În cazul în care produsele ajung neinsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.
Garanţia se acordă doar pentru defecte de producţie/fabricaţie sau pentru defecte ascunse.

Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiunein, șocuri mecanice, manipulare corectă, utilizarea produselor în conditii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, surse defecte, prize fără impământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor, virusări, rescrieri greşite de BIOS etc. precum şi produsele la a căror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decât cele originale. Instalarea sau punerea în funcţiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanţiei.

Deşeurile:

Conform H.G. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE), consumatorii au obligaţia să nu elimine DEEE ca deşeuri municipale nesortate şi să colecteze selectiv aceste DEEE. Simbolul care indică faptul că echipamentele electrice şi electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubelă cu roţi barată cu două linii în forma de X.

Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepţia mărfii pe adresa de e-mail: securitateonline@gmail.com . Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Prin semnarea prezentului certificat de garanţie, cumpărătorul îşi asumă obligaţia de a lua la cunostinţa condiţiile de garanţie înscrise în prezenţa şi faptul că a primit echipamentele în perfectă stare.

Condiţii generale de returnare: 

Renunţarea la produsele cumpărate fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerţului la distanţă (O.G. nr.130/2000)

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ţi-ai dorit îl poţi returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puţin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 10 zile lucrătoare de la data achiziţiei, fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi. Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (fără urme ale utilizării, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insotit) cu o copie a Facturii de achizitie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur.

"Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului"

Produsele software (sisteme de operare, aplicaţii, antiviruşi, jocuri, etc) nu se pot returna decât sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). nu poate fi facută răspunzatoare pentru produsele software comandate şi desigilate.

Produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii/recepţiei

Dacă la recepţia produsului primit, acesta este nefuncţional sau defect în primele 24-72 de ore de la recepţie, puteţi reclama acest lucru şi solicita înlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de S.C. GOLDLINE  F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm sa refuzaţi recepţia lor.

Produse livrate greşit sau care nu corespund specificaţiilor de pe site

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugam să contactaţi cât mai curând echipa SC Goldline F&M SRL (tel.:0785707070 sau la adresa de mail vanzari@securitateonline.ro) pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”) Dacă produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, puteţi returna produsul pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.

Denunţarea de contract se face numai în scris catre SC GOLDLINE F&M PRODCOM S.R.L

S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM („SecuritateOnline”)poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare intre 0 şi 80% din valoarea iniţială a produsului,la opţiunea clientului, îl vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Costul transportului produselor de la S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). către client şi de la client către S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). revine în responsabilitatea clientului.

Pentru achiziţionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel puţin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul securitaateonline.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului şi în momentul livrării sunt însotite de factură fiscală şi certificat de garanţie.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). de la acest client.

 

Litigiile:

 

Prezentul contract este supus legii române. Litigiile născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente.

S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). işi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii ce manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate. 

 

PREŢURILE ŞI DETALIILE PRODUSELOR AFIŞATE ÎN SITE POT FI MODIFICATE FĂRĂ NOTIFICARE PREALABILĂ.

Declinarea responsabilităţii: 
Conţinutul site-ului securitateonline.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atenţie pentru introducerea corectă a datelor şi respectarea acurateţii informaţiilor. Totuşi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu işi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc. 
În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută. 
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de catre producători. 
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. GOLDLINE F&M PRODCOM SRL („SecuritateOnline”). de la acest client.

 

Fraudă: 
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI securitateonline.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL securitateonline.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI securitateonline.ro ŞI VA FACE OBIECTUL UNEI PLÂNGERI PENALE LA ORGANELE DE POLIŢIE, ÎMPOTRIVA CELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.